Jelenlegi hely

Kínálatunk

Napjaink korszerű és közkedvelt belsőépítészeti dekorációs megoldása a nyomtatott tapéta, vagyis a fotótapéta. Egyre elterjedtebb mind üzleti vonalon (irodákban, bemutatótermekben stb.), mind pedig otthoni felhasználásban. Honlapunkon több száz, igényeinek és stílusának megfelelő fotó közül választhat néhány egyszerű lépésben. A kiválasztott grafikát megtekintheti 3D-ben virtuális szobáink falán. Tervezőprogramunk segítségével több alternatívát is megtekinthet, különböző helyiségekben.

Dekorálja a hálószobát vagy a gyerekszobát egy hangulatos képpel, amely elnyerte tetszését. A fotótapéta teljes vagy részleges falfelületek díszítésére, lefedésére alkalmas. Előnye, hogy kedvező áron elérhető, de mégis személyre szabott designt biztosít Önnek. Mérje le a falát, s utána programunk segítségével a kiválasztott képből kivághat akár csak egyetlenegy részletet, hogy meglássa, hogyan mutat az a falon. Egy ilyen fotótapétával (grafikával) stílusossá, egyedivé és hangulatossá varázsolhatja egész otthonát. Amennyiben van saját fényképe, amit szeretne látni a saját falán, mi segítünk ötlete kivitelezésében. Néhány nap múlva átveheti a kész tapétát, amelynek a fotóminősége függ a kiválasztott kép felbontásától és méretétől.

RÓLUNK

Az AzÉnTapétám.hu része a QmaxDigital Kft.-nek, mely vállalathoz tartozik a Maxiplakat.com is. Cégünk 2005 óta foglalkozik nagyformátumú digitális és UV nyomtatással. Büszkén mondhatjuk, az évek során a gyors, precíz és minőségi nyomdai termékek kedvező áron történő előállításával széles ügyfélkört sikerült kiépítenünk. Sok megrendelőnk mások ajánlása révén jutott el hozzánk. Legfőbb célunk, hogy ennek a bizalomnak a továbbiakban is megfeleljünk.

 A Maxiplakat.com honlapján megtekintheti reklámtermékeinket. A gyártás minden fázisában a legjobb minőségű technológiát és anyagokat alkalmazzuk.

Ha minket választ, csakhamar meggyőződhet róla, hogy nálunk minden ügyfél egyformán fontos!