Jelenlegi hely

GYIK

A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÉRDÉSEK

 1. Milyen típusú fotótapétáik vannak? Hagyományos és öntapadó fotótapéták. Méretre vannak vágva. A hagyományos fotótapéták felhelyezéséhez tapétaragosztóra van szüksége. Felhelyezésükhöz csak egy kis kézügyesség kell. Ha nem biztos a dolgában, kérje szakember segítségét.

 2. Milyen méretben kérhetem a nyomtatást? Minden fotó mellett feltüntettük a minimális és maximális méretet, tájékoztatásképpen. Az átlag 500 cm x 300 cm (kisebbet is lehet kérni).

 3. Mi a teendő, ha a falfelület nem sima? A falat glettelni kell.

 4. Alkalmas-e a tapéta nedves környezetben való használatra, pl. fürdőszobában? Igen.

 5. Tisztítható a tapéta? Igen, nedves szivaccsal.

 6. Sürgős esetben megkaphatom-e a tapétát 3 napon belül? Igen, ez esetben lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

 7. Külföldre is szállítanak? Igen, az EU-s országokba.

 8. Kapok visszaigazolást a rendelésemről? Igen, minden esetben visszaigazoljuk a rendelését, az összes Ön által megadott paraméterekkel együtt.

 9. Mi a teendő, ha nem jó méretet adtam meg, és már elküldtem a rendelésemet? Ellenőrizze le az általunk küldött visszaigazoló e-mail-t, ha eltérést tapasztal, azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Ha a tapéta már ki lett nyomtatva, az esetleges méretbeli eltérésekért nem tudunk felelősséget vállalni.

 10. Milyenek a fizetési feltételek? Banki előreutalás, fizetés készpénzben a futárnak, fizetés készpénzben személyes átvételkor.

 11. Nyomtatnak fekete-fehérben és tükrözve is? Igen.

 12. Kérhetek-e saját grafika alapján nyomtatást? Igen, ha a grafika paraméterei megfelelőek. Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.