Jelenlegi hely

Tedd valóban személyessé a lakásodat!

A lakásod dekorálására ma már számos módszer áll rendelkezésedre, és a lehetőségek is végtelenek, mert a stílus tekintetében sincs szinte semmilyen megkötés. Egy egyre népszerűbb dekorációs elem a fotótapéta, ami valljuk be, nem csoda: ennél élethűbb és egyedibb dekorációt nehéz elképzelni. A fotótapéta gyakorlatilag bármit ábrázolhat, amit csak szeretnénk, így nyugodtan szabadjára engedhetjük a fantáziánkat – persze érdemes a jó ízlés határain belül maradni. Mindazoknak, akiknek a család és a személyes emlékeik a legfontosabbak, a fotótapéta kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a ezt a lakásukban is hangsúlyozzák, ilyen tapéta ugyanis bármilyen fotóból készíthető.

A helyiség hangulatának megfelelően

Természetes, hogy a családunkat szeretjük a legjobban, és nincs semmi kivetnivaló abban, ha ezt kifejezésre is juttatjuk a tapétánkon. Ezzel a módszerrel a lakás minden helyiségében elhelyezhetünk egy elég nagyméretű családi fotót, ami garantáltan mosolyt csal az arcunkra. A fürdőszobában például visszahozhatjuk a családi nyaralások hangulatát, ha egy ilyen alkalomkor készült képből csináltatunk fotótapétát a falra. A fürdőkádban relaxálva könnyen felidézhetjük így a legutóbbi közös vízparti nyaralást. A konyhában vidám lehet egy olyan fotótapéta, amin a gyerekek falják a születésnapi tortájukat, a nappaliban pedig helyet kaphatnak akár régebbi fotók is.

Emlékezzünk a régi időkre is!

A fotótapéták segítségével visszaidézhetjük a régi emlékeket is. Ha találunk egy régi fényképet, ami kellemes emlékeket ébreszt bennünk, esetleg olyan személyeket ábrázol, akik már nem élnek, de szeretnénk emlékezni rájuk, kedves ötlet lehet egy fotótapéta készíttetése. Készülhet dekoráció például a gyerekkori házunk ábrázolásával, de egy számunkra kedves helyet is megjeleníthetünk így, amit ritkán látunk. A fotótapéta segítségével rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre. Ha ezt a módszert választjuk a lakásunk dekorálására, valóban igazán személyessé tehetjük az életterünket!