Jelenlegi hely

Egyedi dekoráció fotótapétával!

Egy lakás berendezésénél nem csak a bútorokra fordíthatunk figyelmet, ha valóban otthonos, egyéni megoldásra törekszünk, ami a személyiségünket is tükrözi. Sokan nem foglalkoznak különösebben a dekorációs elemekkel, pedig azok nagyon sokat tudnak dobni egy lakás hangulatán, kinézetén. Ilyenek például a képek a falon, a tapéta, esetleg a falmatricák, vagy más dekorációk. Egy viszonylag újnak számító, mégis egyre népszerűbb dekorációs megoldás a fotótapéta, amivel aztán tényleg egyedivé tehetünk bármilyen helyiséget a lakásban! Nagy előnye, hogy bármilyen kép nyomtatható, így tényleg olyan tapétánk lesz, amilyet szeretnénk, nem egy megadott kínálatból kell választanunk olyat, ami nagyjából megfelel az ízlésünknek.

Kinek ajánlható a fotótapéta?

Ez nincs meghatározva, kortól és nemtől függetlenül bárki dekorálhatja a lakását fotótapétával. Bár néhányan hajlamosak azt gondolni, hogy ez elsősorban a fiataloknak való, ez nem igaz: mivel maga a minta teljesen egyénfüggő, így az idősebbek személyiségéhez is éppen olyan tökéletesen tud passzolni egy ilyen különleges tapéta, mint a fiatalokéhoz. Tényleg csak magán a képen múlik, hogy milyen lesz a helyiség összhatása egy fotótapétával: teremthetünk békés, vidéki hangulatot, de egy nagyváros „látképét” is a falra varázsolhatjuk. Egy biztos: ez egy igen látványos dekorációs elem, így készüljünk fel rá, hogy bizony senkinek nem marad majd észrevétlen, aki belép a lakásunkba!

Mindent meg lehet így jeleníteni?

Természetesen igen, ami lefotózható, abból tapéta is készíthető ezzel a módszerrel. A fotótapéták nem csak azért egyre népszerűbbek, mert újdonságnak számítanak, hanem azért is, mert rendkívül élethűen jelenítenek meg gyakorlatilag bármit.  Ha például egy város képét választjuk a tapétánkra, könnyen úgy érezhetjük, mintha a helyiséget határoló fal csak egy üvegfal lenne, amin át akadálytalanul rálátunk a külső környezetre. Ez egy igencsak különleges élmény, ha az ember éppen a nappalijában ücsörög, érdemes kipróbálni!