Jelenlegi hely

Blog

Tedd valóban személyessé a lakásodat!

Tedd valóban személyessé a lakásodat!

A lakásod dekorálására ma már számos módszer áll rendelkezésedre, és a lehetőségek is végtelenek, mert a stílus tekintetében sincs szinte semmilyen megkötés. Egy egyre népszerűbb dekorációs elem a fotótapéta, ami valljuk be, nem csoda: ennél élethűbb és egyedibb dekorációt nehéz elképzelni. A fotótapéta gyakorlatilag bármit ábrázolhat, amit csak szeretnénk, így nyugodtan szabadjára engedhetjük a fantáziánkat – persze érdemes a jó ízlés határain belül maradni.

Tovább
Mi legyen a fotótapétán?

Mi legyen a fotótapétán?

Egyre többen döntenek a fotótapéta kipróbálása mellett, ami elsősorban annak köszönhető, hogy ezzel a dekorációs elemmel igencsak egyedivé varázsolhatjuk a lakásunkat. A fotótapéták kortól függetlenül bárki lakásában megállhatják a helyüket. Ezek kiválóan tükrözik a lakás tulajdonosának személyiségét, hiszen a választék szó szerint végtelen, tényleg azt rakathatunk a falra, amit csak akarunk. Éppen a végtelen választék miatt van azonban, hogy nagyon nehéz eldönteni, mi is kerüljön pontosan a fotótapétára.

Tovább
Egyedi dekoráció fotótapétával!

Egyedi dekoráció fotótapétával!

Egy lakás berendezésénél nem csak a bútorokra fordíthatunk figyelmet, ha valóban otthonos, egyéni megoldásra törekszünk, ami a személyiségünket is tükrözi. Sokan nem foglalkoznak különösebben a dekorációs elemekkel, pedig azok nagyon sokat tudnak dobni egy lakás hangulatán, kinézetén. Ilyenek például a képek a falon, a tapéta, esetleg a falmatricák, vagy más dekorációk. Egy viszonylag újnak számító, mégis egyre népszerűbb dekorációs megoldás a fotótapéta, amivel aztán tényleg egyedivé tehetünk bármilyen helyiséget a lakásban!

Tovább